OM VÅR BEDRIFT

Bernt Bekke Arkitekter AS ble etablert i 1998 med kontor i sentrum av Mysen, Indre Østfold etter å ha drevet et arkitektkontor i et partnerskap siden 1983.Firmaet har 4 fast ansatte, hvorav 2 av oss er arkitekter som har samarbeidet i ca. 30 år.

Mer

Firmaet har i flere år samarbeidet med andre arkitektkontorer og har for tiden avtale med 3 andre firmaer for å kunne utføre sammensatte, større prosjekter på land og offshore. i har utført og utfører prosjekter som spenner over et bredt spekter som forretninger,skoler, barnehager, boliger, bo- og serviceanlegg, industri og reguleringi tillegg til planlegging og byggeoppgaver innen olje- og gass. Mye av vårt arbeid i de senere år har bestått av omfattende næringsmiddelindustri-prosjekter, ofte som prosjektledere i tillegg til arkitekter. Siden 1983 har vi deltatt i mange store og tunge olje- og gassprosjekter på norsk sokkel som har medført omfattende programmerings- og utredningsarbeider hos oppdragsgiver, multidisplinære løsninger og koordinering i et teknisk sammensatt miljø.

Mindre

Landprosjekter

Kontoret har siden 1994 utført en rekke prosjekter som arkitekter for næringsmiddelindustrien hvor vi i tillegg har vært prosjekt- eller prosjekteringsledere med ansvar for flerfaglig koordinering og komplett dokumentasjon overfor myndigheter.

Mer

Vi har derfor utviklet en multiteknisk kompetanse under planlegging og utførelsesfase samtidig som arbeidet har gitt oss gode kunnskaper innenfor moderne matproduksjon med svært automatiserte prosesser. Med rådgivende ingeniør byggeteknikk (RIB) i huset opptrer vi ofte i fellesskap i slike og liknende prosjekter.

Mindre

Offshore prosjekter

Bernt Bekke har siden 1983 vært engasjert i flere offshore olje- og gass utbygginger på norsk sokkel. Siden 1998 har de fleste offshore prosjektene vært utført av hele kontoret, prosjekter som har vært store og sammensatte og pågått over flere år.

Mer

I de fleste av disse har vi vært involvert i funksjonsanalyser i dialog med brukere (oljeselskaper på norsk sokkel), entreprenører og leverandører. Firmaet har ofte vært koordinerende og ansvarlig for registrering av brukererfaringer og i oppfølging av disse inn mot et best mulig optimalt design i drift. Kunnskapene fra offshore har gitt oss en god forståelse av kompleksiteten i store byggeprosjekter som kan anvendes generelt i bygg og anlegg på land.

Mindre

Santai Wholesale

AS Fra 2013 har vi drevet importfirmaet Santai i sammen med arkitektfirmaet Slark på Torp i Fredrikstad. Santai baserer seg på salg av fritidsmøbler, interiør og fashion. Santai tar seg også av styling for både private kunder og for firmaer.

Mer

Noen av prosjektene har vært å totalrenovere Cecilie Melli`s butikk i Oslo sentrum, styling av pop-up bar på taket på Litteraturhuset i Fredrikstad og en VIP lounge på Toto konsert i Moss.

 

Mindre

Santai.no


 

OM OSS

Sivilarkitekt MNAL
Daglig leder
Bernt Bekke
Send en mail

Arkitekt
IT ansvarlig
Tore A.K. Tutturen
Send en mail

Interiørarkitekt
Webansvarlig
Anette Bodal Bekke
Send en mail

Interiørkonsulent
Økonomiansvarlig
Mette-Marit Berger
Send en mail


Bernt Bekke Arkitekter AS holder til i Storgata 19 på Mysen. Mysen ligger ved E-18, ca 1 time fra Oslo sentrum med tog eller bil. Vi har romslige og moderne kontorer og godt med parkeringsplasser på egen eiendom. Kontoret eier bygningen og all innredning og maskiner i sammen med rådgivende ingeniørfirma RIB, Siv.Ing. Helge Andreassen AS.


 

KOM INNOM FOR EN PRAT


Kontakt oss:

69 89 61 05

bernt@habb.no