OM OSS

Vår bedrift
Bernt Bekke Arkitekter AS ble etablert i 1998 med kontor i sentrum av Mysen, Indre Østfold etter å ha drevet et arkitektkontor i et partnerskap i Askim  siden 1983. Firmaet har 3 fast ansatte, hvorav 2 av oss er arkitekter som har samarbeidet i ca. 30 år. Kontoret har i flere år samarbeidet med en  landskapsarkitekt som vi har leid inn på prosjektbasis . Vi har utført og utfører  en rekke reguleringsoppdrag i sammen med denne arkitekten. Vi arbeider med både mindre og større  prosjekter; av de mindre prosjektene nevner vi typer enkelt boliger og fritidsboliger, sammenkjedede boliger, restauranter, omsorgsbygg, barnehager og  kontorer;  av de store kan vi nevne det største har vært på 40000m2 når vi summerer nybygd og eksisterende arealer(Tine Kalbakken). Vår storprosjekt spesialkompetanse er  blitt næringsmiddelindustri og olje- og gass prosjekter, det mest omfattende enkelprosjekt offshore har vært den nye Ekofisk hotell plattformen som var ferdig i 2013 på 12000 tonn og 15000m2.

[siteorigin_widget class=»SiteOrigin_Widget_Image_Widget»][/siteorigin_widget]

Sivilarkitekt MNAL
Bernt Bekke
Daglig leder

Tlf jobb: +47 472 03 412
Tlf mobil: +47 900 27 779
Mail: bernt@habb.no

 

[siteorigin_widget class=»SiteOrigin_Widget_Image_Widget»][/siteorigin_widget]

Arkitekt
Tore A.K. Tutturen
IT ansvarlig

Tlf jobb: +47 472 03 412
Tlf mobil: +47 907 48 497
Mail: tore@habb.no 

[siteorigin_widget class=»SiteOrigin_Widget_Image_Widget»][/siteorigin_widget]

Interiørarkitekt
Anette Bodal Bekke
Web og markedsansvarlig

Tlf jobb: +47 472 03 414
Tlf mobil: +47 995 20 385
Mail: anette@habb.no

 

Landprosjekter
Kontoret har siden 1994 utført en rekke prosjekter som arkitekter for næringsmiddelindustrien hvor vi i tillegg har vært prosjekt- eller prosjekteringsledere med ansvar for flerfaglig koordinering og komplett dokumentasjon overfor myndigheter. Vi har derfor utviklet en multiteknisk kompetanse under planlegging og utførelsesfase samtidig som arbeidet har gitt oss gode kunnskaper innenfor moderne matproduksjon med svært automatiserte prosesser. Med rådgivende ingeniør byggeteknikk (RIB) i huset opptrer vi ofte i fellesskap i slike og liknende prosjekter.

Santai Wholesale
AS Fra 2013 har vi drevet importfirmaet Santai i sammen med arkitektfirmaet Slark på Torp i Fredrikstad. Santai baserer seg på salg av fritidsmøbler, interiør og fashion. Santai tar seg også av styling for både private kunder og for firmaer. Noen av prosjektene har vært å totalrenovere Cecilie Melli`s butikk i Oslo sentrum, styling av pop-up bar på taket på Litteraturhuset i Fredrikstad og en VIP lounge på Toto konsert i Moss.

Santai.no

 

Offshore prosjekter
Bernt Bekke har siden 1983 vært engasjert i flere offshore olje- og gass utbygginger på norsk sokkel. Siden 1998 har de fleste offshore prosjektene vært utført av hele kontoret, prosjekter som har vært store og sammensatte og pågått over flere år. I de fleste av disse har vi vært involvert i funksjonsanalyser i dialog med brukere (oljeselskaper på norsk sokkel), entreprenører og leverandører. Firmaet har ofte vært koordinerende og ansvarlig for registrering av brukererfaringer og i oppfølging av disse inn mot et best mulig optimalt design i drift. Kunnskapene fra offshore har gitt oss en god forståelse av kompleksiteten i store byggeprosjekter som kan anvendes generelt i bygg og anlegg på land.